ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Be

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Στις 28 Απριλίου 2015 η τελική φάση του διαγωνισμού Empowering eEntrepreuneurship έλαβε χώρα με μια εκδήλωση που ανέδειξε τους νικητές του διαγωνισμού.  Στην εκδήλωση οι έξι φιναλίστ παρουσίασαν τις εξαιρετικές τους ιδέες.

 

Αισθανόμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που είμασταν μέρος αυτού του διαγωνισμού.

 

Είμαστε περήφανοι που αποτελέσαμε μέρος μιας εκδήλωσης με καταπληκτικές ιδέες με τόσο υψηλά πρότυπα, που έκανε ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της Επιτροπή Αξιολόγησης να επιλέξει τις καλύτερες από αυτές.

 

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συντελεστές του διαγωνισμού, που χωρίς την υποστήριξή τους η επιτυχία αυτού του έργου δεν θα ήταν δυνατή.  Πολλές ευχαριστίες στη Cyta για την άριστη συνεργασία και για τη φιλοξενία της τελικής εκδήλωσης στο μοντέρνο αμφιθέατρό τους, τη Eurobank Κύπρου για την πολύτιμη χορηγία τους, το CyBAN για την υποστήριξη, τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης των οποίων η εμπειρία και η γνώση εξασφάλισε μια δίκαιη απόφαση και παρείχε πολύτιμη ανατροφοδότηση στους συμμετέχοντες, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής από τη Stockwatch και Qmmerce και φυσικά τους συμμετέχοντες που κατέστησαν καθόλα επιτυχή αυτό το διαγωνισμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Ο διαγωνισμός “Ενδυναμώνοντας την  Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα” / “Empowering eEntrepreneurship” στοχεύει στον εντοπισμό, υποστήριξη και προώθηση πρωτοποριακών ιδεών για διαδικτυακή παρουσία. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν καινοτόμα άτομα και νεοσύστατες επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στο διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα να τους δοθεί η απαραίτητη καθοδήγηση για να πετύχουν τους στόχους τους.

ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ

Για να κερδίσουν ένα από τα 3 πρώτα βραβεία οι συμμετέχοντες έπρεπε να υποβάλουν μια βιώσιμη και καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση για την προώθηση και την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο. Η ιδέα τους έπρεπε να είναι μοναδική και πρωτοποριακή. Η ιδέα τους μπορούσε να αποτελείται από την ηλεκτρονική εμπορία (eCommercilisation) ενός καινοτόμου προϊόντος, αλλά θα μπορούσε επίσης να ήταν και η καινοτόμος προώθηση και πώληση παραδοσιακών προϊόντων στο διαδίκτυο.

 

Οι συμμτέχοντες έπρεπε να δώσουν μια σαφή περιγραφή της ιδέας τους, παρέχοντας ρεαλιστικές και ακριβείς πληροφορίες και προβλέψεις, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να τεκμηριώσουν γιατί πίστευαν ότι η διάθεση της ιδέας τους στο διαδίκτυο ήταν κρίσιμη για την επιτυχία της.

 

Η Αίτηση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό τους καθοδηγούσε για όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν να παρέχουν.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ

Ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός σε άτομα, ομάδες, νεοσύστατες ή μη εδραιωμένες εταιρείες με νέες και πρωτοποριακές ιδέες, που χρειάζονταν καθοδήγηση και υποστήριξη για την παρουσία τους στο διαδίκτυο και την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους.  Οι συμμετέχοντες έπρεπε να ήταν κάτοικοι Κύπρου, άνω των 18 ετών, ή εταιρείες που ήταν εγγεγραμμένες στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της ιδέας σας και της επιτυχημένης υλοποίησής της

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

ΒΗΜΑ 3

 

Οι 6 φιναλίστ παρουσίασαν την επιχειρηματική τους ιδέα στην Επιτροπή Αξιολόγησης.

 

ΒΗΜΑ 4

 

Μετά τις παρουσιάσεις, η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε τους τρεις νικητές του διαγωνισμού.

 

ΒΗΜΑ 1

 

Υποβολή της επιχειρηματικής ιδέας μέχρι

5 Απριλίου 2015.

 

ΒΗΜΑ 2

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης έκρινε τις ιδέες των συμμετεχόντων και κατέληξαν στους 6 φιναλίστ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

& ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη του ιστότοπου που θα στεγάσει την ιδέα, από την Qmmerce
 2. Εγκατάσταση και ρύθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος, από την Qmmerce
 3. Φιλοξενία (hosting) και υποστήριξη του ιστότοπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος για ένα χρόνο, από την Qmmerce
 4. Εκπαίδευση και υποστήριξη των χρηστών, από την Qmmere
  (Η μέγιστη αξία των (1) έως (4) θα είναι €5.000)
 5. Προβολή της επιχείρησης στη StockWatch (www.stockwatch.com.cy), αξίας €5.000, προσφορά της Stockwatch
 6. Επιχειρηματική καθοδήγηση, συμβουλευτική αρωγή και ανατροφοδότηση από μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης
 7. Δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας σε ένα από τα Company Presentation Events του CyBAN (Cyprus Business Angels Network) μπροστά από επιχειρηματίες και επενδυτές, προσφορά του CyBAN
 8. Ενός μηνός δωρεάν φιλοξενία και δύο επιπλέον μηνών φιλοξενία με 50% έκπτωση, στο Capital Impact powered by Cyta, με παροχή εργασιακού χώρου με την απαραίτητη υποδομή, καθώς επίσης καθοδήγηση (mentoring) και εκπαίδευση από ειδικούς συμβούλους και επιτυχημένους επιχειρηματίες, προσφορά του CyBAN

 

 1. Δωροκουπόνι αξίας €600 για απόκτηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τα Cytashops, προσφορά της Cyta

 2. Δωρεάν τοποθέτηση διαφημιστικού banner στο Ενημερωτικό Δελτίο της StockWatch για ένα μήνα, προσφορά της Stockwatch

 3. Ενός μηνός δωρεάν φιλοξενία και δύο επιπλέον μηνών φιλοξενία με 50% έκπτωση, στο Capital Impact powered by Cyta, με παροχή εργασιακού χώρου με την απαραίτητη υποδομή, καθώς επίσης καθοδήγηση (mentoring) και εκπαίδευση από ειδικούς συμβούλους και επιτυχημένους επιχειρηματίες, προσφορά του CyBAN

ΒΡΑΒΕΙΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 1. Δωροκουπόνι αξίας €400 για απόκτηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τα Cytashops, προσφορά της Cyta

 2. Ενός μηνός δωρεάν φιλοξενία και δύο επιπλέον μηνών φιλοξενία με 50% έκπτωση, στο Capital Impact powered by Cyta, με παροχή εργασιακού χώρου με την απαραίτητη υποδομή, καθώς επίσης καθοδήγηση (mentoring) και εκπαίδευση από ειδικούς συμβούλους και επιτυχημένους επιχειρηματίες, προσφορά του CyBAN

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια μπορεί να έχετε σε σχέση με τον διαγωνισμό.

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24 622755

(Τα τηλεφωνήματά σας θα λαμβάνονται από την Stockwatch)

 

EMAIL: INFO@EMPOWER.COM.CY

 

Το μήνυμά σας αποστέλλεται ...

Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή του μηνύματός σας, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τεχνικό σφάλμα ή την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγο.

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία.

2016 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EMPOWERING eENTREPRENEURSHIP